Kinéslim

 

Al geruime tijd zijn wij bij ons in de salon bezig met het begeleiden van cliënten naar een gezond gewicht.
Met behulp van Kinéslim is het nu voor ons mogelijk om die cliënten te helpen die kampen met een fors overgewicht en graag  medisch verantwoord en snel af willen slanken.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunnen wij u aanvullende lichaamsbehandelingen adviseren.
Met KinéSlim kiest u voor een methode om verstandig af te slanken in een korte tijd.
Kinéslim-producten zijn immers eiwitporties die u gebruikt als voedingssupplement tijdens het dieet. Tijdens de KinéSlim kuur verbrandt u 85 tot 90% van de vetmassa met het behoudt van uw spiermassa.
Het lichaam hoeft de stoffen die het nodig heeft niet te missen.


Bij een ‘gewoon’ dieet wordt spierweefsel afgebroken en geen vetweefsel. U valt daarom wel snel af, maar voelt zich vaak niet fit.Na het (snelle) gewichtsverlies werkt de stofwisseling ook minder snel, zodat u na een tijdje niet meer afvalt. Als u dan weer wat eet, ontstaat vaak het jojo-effect.
Het door ons aangeboden KinéSlim proteïnedieet zorgt voor blijvende resultaten. Met het KinéSlim  dieet krijgt u wel de nodige eiwitten binnen en praktisch geen vetten, koolhydraten en suikers. Hierdoor gaat uw lichaam reservevetten verbranden en valt u op de juiste plaats af. U slankt af en bereikt op een gezonde manier uw streefgewicht. U kunt uw gewenste gewicht stabiliseren door in fases uw normale eetpatroon weer op te bouwen
U hebt snel een maatje minder, zonder hongergevoel, zonder vermoeidheid en voelt zich vitaler dan ooit De KinéSlim producten zijn verrijkt met vitaminen en mineralen, die u volgens een zorgvuldig uitgekiemd en gepersonaliseerd schema dient op te nemen.
Kinéslim-producten zijn uitsluitend verkrijgbaar onder professionele begeleiding van een therapeut.

 

de voordelen van Kinéslim op een rij:

 • 100 % natuurlijk biochemisch proces
 • Geen hongergevoel
 • Geen vermoeidheid
 • Intensieve begeleiding
 • Verlies 7 tot 10 kilo per maand
 • Medisch onderbouwd
 • Geen jojo effect!
 • Geen verlies van spiermassa
 • U verliest alleen vet
 • Bewegingsadviezen
 • Totaal pakket

 

Het proteïnedieet

Sedert de jaren '70, toen Doctor Blackburn onderzoek verrichtte aan de Harvard universiteit in de Verenigde Staten en daarbij tot geheel vernieuwende conclusies kwam, vertonen een groot aantal onderzoekers belangstelling voor het principe van het proteïnedieet. In de loop der jaren zijn er vele onderzoekingen gedaan naar deze dieetvorm.
Afvallen door middel van het proteïnedieet is een  methode die de opname van koolhydraten, suikers en vetten zoveel mogelijk wil beperken. Hiertoe eet u alleen proteïnen producten. Na 48 uur heeft het menselijk lichaam haar suikerreserves opgebruikt en gaat het uit haar vetreserves putten. Dit leidt tot de aanmaak van ketonlichamen die als energiebron worden gebruikt. Deze ketogenese is een natuurlijke biochemische afslankreactie van het menselijk lichaam. Het lichaam past zich niet aan, aan de verlaagde calorische waarde en u raakt uw overtollig gewicht opmerkelijk snel kwijt. Door dit proces blijft de spiermassa behouden.  Hebt u uw streefgewicht bereikt dan gaat u langzaam maar zeker over op een normaal eetpatroon, waarbij u niet meer zult aankomen.  Het proteïnedieet heeft een aantal voordelen: u valt snel af, u heeft geen hongergevoel, u verliest alleen vet en geen spiermassa, u voelt zich fit en energiek.

 

Wat zijn proteïnen?


Proteïnen zijn aminozuren en om het kort te zeggen zijn proteïnen eiwitten.
Eiwitten hebben belangrijke functies. Zo zijn eiwitten bijvoorbeeld de bouwstenen van ons lichaam: huid, haren en nagels, bindweefsel, beenderen en gewrichten. Maar eiwitten zorgen ook voor het vervoer van bijvoorbeeld vetten en zuurstof. Daarnaast nemen eiwitten onder andere deel aan het stollingsproces van het bloed en de samentrekkingen van het spierweefsel. Proteïne zorgt ook voor de aanmaak van glucose en voor het aanmaken van ketonlichamen. Ketonlichamen beperken de afbraak van de spiermassa.

 

Het Kinéslim programma


Wanneer u heeft besloten dat u het proteïnedieet bij een dieetadviseuse van Kinéslim wilt gaan volgen kunt u bij ons een afspraak maken voor een intake gesprek. Het intake gesprek duurt ongeveer dertig minuten. In die tijd krijgt u de benodigde  informatie met betrekking tot het volgen van het dieet. Daarnaast wordt een vragenlijst ingevuld en krijgt u een map met daarin alle informatie op schrift. U wordt gewogen op de Impedantiemeter, die naast uw gewicht onder andere ook uw vetpercentage en vochtgehalte meet. U bepaalt samen met de dieetadviseuse wat uw streefgewicht wordt.  Wekelijks komt u terug en wordt de voortgang  met een impedantiemeting vastgesteld, daarbij kunt u rekenen op ondersteuning, motivatie en begeleiding van uw dieetadviseuse.

 

Het Kinéslim proteïnedieet bestaat  uit vier verschillende fasen:

Fase1 het strikte dieet

U maakt gebruik van Kieslim producten, samen met toegestane groeten. U valt 7 tot 10 kilo per maand af. U komt wekelijks voor controle.

Fase 2 het gematigde dieet

U maakt gebruik van Kinéslim producten, samen met toegestane groenten en u voegt er een laag calorische maaltijd aan toe (vis, vlees of schaal-en schelpdieren). U valt 5 tot 7 kilo per maand af. U komt wekelijks voor controle. Degene die fase 1 te zwaar vindt kan ook meteen beginnen met fase 2; fase 1 en fase 2 kunnen elkaar ook afwisselen.

Fase 3 de opbouwfase

U gaat langzaam maar zeker weer normaal eten. U valt niet af, maar komt ook niet aan. U komt tweewekelijks voor controle.

Fase 4 de stabiliseringsfase

U krijgt begeleiding om het behaalde gewicht te behouden.
Aan de hand van uw ingevulde eet- en beweegdagboek maakt de dieetadviseuse een voor u geschikt voedingsadvies.

 

*Het programma wordt desgewenst en in overleg met de dieetadviseuse aangepast. Om een goed resultaat te behalen is het echter noodzakelijk dat u het programma zo secuur en zo consequent mogelijk volgt.

 

Voor de eerste tien dagen van het dieet koopt u een starterspakket  met daarin een greep uit het aanbod Kineslim dieetproducten. Op deze manier maakt u kennis met de verschillende hartige en zoete smaken. Daarna kunt u de producten per smaak kopen. U vult uw proteïnemaaltijden aan met verse, toegestane groenten. Er zijn ca. 50 verschillende, zeer smakelijke, proteineproducten  (hartig en zoet) te verkrijgen. Een greep uit het assortiment: koeken, dranken, vruchtensappen, desserts, reepjes, omeletten, tagliatelle, aardappelgerechten, rijstgerecht, soepen, pannenkoeken etc..

 

Het Kinéslim proteïnedieet bestaat uit proteïne producten van N.P.C. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige eiwitten, met een goede voedingswaarde en aangevuld met vitamines en mineralen. De basisgrondstoffen zijn melkeiwitten, ei, soja, alfalfa, erwten.  De Kinéslim producten worden twee maal per dag aangevuld met verse, (beperkt) toegestane groenten. Dit zijn groenten die weinig koolhydraten en/of suikers bevatten.  Het proteïnenedieet wordt verder aangevuld met een aantal hoogwaardige voedingssupplementen van Kinéslim . Bij uw eerste bezoek kunt u deze aanschaffen

 

Fase 1    het strikte dieet

U maakt gebruik van KinéSlim producten, samen met toegestane groenten. U valt 7 tot 10 kilo per maand af. U komt wekelijks voor controle .

Fase 2 het gematigde dieet 

U maakt gebruik van KinéSlim producten, samen met toegestane groenten en u voegt er een laag calorische maaltijd aan toe. U valt 5 tot 7 kilo per maand af. U komt wekelijks voor controle.

Fase 3 de opbouwfase

U gaat langzaam maar zeker weer normaal eten. U valt niet af, maar komt ook niet aan.  U komt tweewekelijks voor controle .

Fase 4 de stabiliseringsfase

U eet gezond en blijft zo op gewicht. U komt maandelijks voor controle.

 

* Dit programma wordt desgewenst en in overleg met de adviseuse aangepast. Om een goed resultaat te behalen is het echter noodzakelijk dat u het programma zo secuur en zo consequent mogelijk volgt.

 

Hoe werkt een proteïnedieet?

Tijdens het volgen van een proteïnedieet eet u uitsluitend proteïnen. Proteïnen zijn aminozuren en om het kort te zeggen zijn proteïnen eiwitten.

 

Eiwitten hebben belangrijke functies.

Zo zijn eiwitten bijvoorbeeld de bouwstenen van ons lichaam: huid, haren en nagels, bindweefsel, beenderen en gewrichten. Maar eiwitten zorgen ook voor het vervoer van bijvoorbeeld vetten en zuurstof. Daarnaast nemen eiwitten onder andere deel aan het stollingsproces van het bloed en de samentrekkingen van het spierweefsel.
Proteïne zorgt ook voor de aanmaak van glucose en voor het aanmaken van ketonlichamen (tijdens het proteïnedieet). Ketonlichamen beperken de afbraak van de spiermassa.
Eiwitten bevinden zich in onze voeding en daarbij maken we onderscheid tussen dierlijke en plantaardige eiwitten.
Dierlijke eiwitten komen voor in het wit van een ei en in melk.
Plantaardige eiwitten komen voor in granen, groenten en vezels.

 

U wilt vet verliezen en geen spiermassa!

Wanneer u een proteïnedieet volgt gaat uw lichaam ketonlichamen maken. Doordat ketonlichamen ervoor zorgen dat de afbraak van de spiermassa wordt tegengegaan zal u tijdens dit dieet alleen vet verliezen.
Tijdens het proteïnedieet eet u geen koolhydraten en vetten, zodat het organisme de energie die u nodig heeft haalt uit de vetreserves.

 

Verse groenten

Kinéslim producten worden twee maal per dag aangevuld met verse, (beperkt) toegestane groenten. Dit zijn groenten die weinig koolhydraten en/of suikers bevatten. U krijgt een lijst van (beperkt) toegestane groenten tijdens het intake gesprek.

 

Kineslim