Acné behandelingen

Hoe ontstaat Acné?

Onder invloed van hormonen kan talg van substantie veranderen, het kan dikker worden of er kan zich meer talg gaan vormen in de huid.
Wanneer talg niet kan worden uitgescheiden, raken de poriën verstopt.
Hierdoor kunnen acnébacteriën beginnen met groeien.
Acné, een olieachtige huid en meeëters zijn dan het resultaat.
Gelukkig kunnen we acné prima behandelen in de salon met een acnebehandeling. Hierdoor worden littekens  voorkomen

Om acné aan te pakken werken wij het liefst met ons merk Ph formula. Ook prachtige resultaten zijn er met de Dermapen.
Tijdens de salonbehandelingen en met het gebruik van thuisproducten zorgen we ervoor dat de ontstekingen verminderen, van de huid wordt de dikke dode laag verwijderd, de olieproductie op de huid wordt geremd en de huid wordt gehydrateerd en beschermt tegen zon en schadelijke stoffen.

We maken  gebruik van facials of peelings.
Beide behandelingen geven direct resultaat.

Acné facial

Deze klinische acnébehandeling is ontwikkeld om direct resultaat te geven en overtollig talg en onreinheden te verwijderen. Er wordt gewerkt met salicylzuur en retinol.  Het resultaat na de behandeling is een schoon, fris, gezond en olievrij gezicht. De behandeling is geschikt als u een vette huid heeft, acné gevoelig bent of als u last heeft van acné. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van behandelingen.

Acné peeling

Een peeling is wat sterker dan een facial. Deze peeling kan een combinatie  zijn van salicylzuur en glycolzuur. Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur zorgt voor een zachte exfoliatie van de dode huidcellen en voor een snellere celvernieuwing. De huid zal na de peeling strak en fris aanvoelen.
Deze behandeling is ideaal voor jonge en oudere huiden die last hebben van overmatige talgafscheiding, verwijde poriën en/of acné.
Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van behandelingen om de 3 weken.

Voeding heeft ook grote invloed op uw huid, vooral bij de behandeling van acné is het belangrijk ook kritisch naar uw voedingspatroon te kijken. Wij geven u dan ook graag advies hierover en bieden Laviesage nutricosmetics aan, welke een goede invloed zullen hebben op de behandeling van acné of een vette huid.

Heeft u last gehad van acné en nu nog altijd acnélittekens of pigmentverkleuringen?
Ook deze kunnen wij prima behandelen met peelings en/of met de dermapen.

Wilt u van uw vette huid af? Heeft u last van acné of van acnelittekens? Maak dan een afspraak in onze salon in Nieuwegein voor een acnébehandeling, zodat we een persoonlijk behandelplan met u kunnen samenstellen. Samen gaan we ervoor