Permanente Ontharing

Alle ongewenste haren weg!

Er is  bij ons in de salon een behandeling voor het verwijderen van overbeharing: met flitslichten! Deze methode is 100% veilig, pijnloos, snel en zonder complicaties.
Eindelijk een ontharingsbehandeling waarbij u snel, definitief en betaalbaar van uw haren af bent.

Glad is de mode (ook voor mannen)!

Haren verwijderen is niet zo moeilijk, maar hoe blijft u glad?
Zoals u waarschijnlijk zelf al ondervonden heeft, zijn de traditionele ontharingsmethoden niet definitief:

Harsen:
De behandeling is pijnlijk en de haren komen binnen 2 weken terug.

Scheren:
is snel gedaan maar de haren komen ook weer supersnel terug. Uw haren worden dikker en zwarter en uw huid gevoeliger.

Ontharingscrème:
ook bij deze behandeling wordt alleen de haar boven het huidoppervlak verwijderd zoals bij scheren. De eiwitoplossende ingrediënten tasten ook uw huid aan, en binnen een paar dagen zijn de haren weer terug.

Electrisch ontharen:
deze behandeling kan pijnlijk zijn, is duur en meestal een meerjarenplan.

Laseren:
deze methode was een doorbraak in het ontharen. Maar helaas is deze behandeling erg duur, tè pijnlijk en heeft deze vaak bijverschijnselen.

Onze “flitsende” methode

In de loop der jaren, of eeuwen beter gezegd, is er al een strijd geweest tussen vrouwen en hun overbeharing. Zo onthaarde Cleopatra zich al met dennenhars. En de methoden waren onlangs bijna nog steeds hetzelfde als in de Romeinse Tijd.
Totdat technici de IPL (intens pulse light ofwel intens flitslicht) ontdekten, voortkomend uit de lasermethode. Het voordeel van de IPL is dat er geen neveneffecten zijn. Het licht werkt oppervlakkiger (voor een haarwortel hoeft u niet diep te zitten) en is geheel veilig waardoor deze behandeling speciaal geschikt is voor in de schoonheidssalon. Waar de ontharingsbehandeling ook thuishoort.

En de behandeling? 
Een speciaal opgeleide specialist geeft lichtflitsen op uw huid. Dit voelt u nauwelijks en ook na de behandeling zult u niets zien aan de huid.
Het werkt als volgt: de lichtflits wordt omgezet in warmte en komt via het pigment in de haarwortel. Deze wordt door de warmte vernietigd en de haar kan op die plaats niet meer terug komen.

Hieronder ziet u een doorsnede van de huid, de zwarte pijl geeft de haarwortel aan die vernietigd wordt door flitslicht.
permanente_ontharing

Er zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig. Haren groeien namelijk in verschillende fasen. Alleen de haren die in de anagene fase zitten kunnen definitief vernietigd worden. Dus u dient een aantal keren terug te komen om alle haren in de anagene fase te kunnen pakken. Het totale aantal behandelingen kan per individu verschillen, omdat dit afhankelijk is van lichamelijke factoren zoals bijv. de hormoonhuishouding.

Na elke behandeling zult u na 10-15 dagen het resultaat zien; de haren die in de anagene fase zaten en vernietigd zijn, vallen vanzelf uit en komen niet meer terug! Ideaal toch? Tussen de behandelingen door mag er geschoren worden.
Dus waarom nog harsen, scheren of moeilijk doen als u nu kunt overstappen op deze revolutionaire manier van ontharen!