Gezichtsbehandelingen

Uw gezicht is de Spiegel van de ziel.
Aan uw gezicht kan men zien hoe het met u gesteld is.

Het is daarom van belang uw huid goed te verzorgen.
Het is goed om bijvoorbeeld 2 x per jaar een kuur van behandelingen te boeken om uw huid een oppepper te geven, de rest van het jaar is een behandeling om de 4-6 weken en het gebruik van thuisproducten vaak voldoende om de huid goed te onderhouden.Wij werken met diverse specialistische gezichtsbehandelingen, zodat we uw behandeling aan uw huidtype en aan uw wensen kunnen aanpassen.

Wie een heerlijke ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling wil, kan kiezen voor de relaxbehandeling.
Huidverbetering en Anti-aging is ons specialisme en hiervoor hebben we dan ook diverse specialistische behandelingen, afgestemd op bepaalde huidcondities.
Heeft u last van Acné, Couperose, Roscacea, Pigmentatie of wilt u een verbetering van rimpeltjes en/of verslapping, wij proberen met u een oplossing te zoeken.
Wanneer u op huidverbetering wilt werken, maken wij graag eerst een afspraak met u voor een intakegesprek om de beste behandelmethode met u door te nemen.
Aangezien we met diverse merken werken en met de nieuwste technologieën, kunnen wij ook meerdere behandelingen met elkaar kunnen combineren.

Heb je juist nog een mooie jeugdige huid, dan is het belangrijk om deze zo te houden en de veroudering en mogelijke huidproblemen tegen te gaan.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie.