Wie zijn wij

Schoonheidssalon Paula, is een salon waar de client centraal staat en waar we samen werken aan een mooie en gezonde huid.

Paula Kuiper ANBOS Schoonheidsspecialist, Bodytype Consulent (afslankmethode vlgs. Dr. Abravanel)

 paula “Sinds 1991 is mijn salon gevestigd in Nieuwegein. Sindsdien heb ik diverse opleidingen gedaan om mijn vakkennis te verbreden.

Ook blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering.Door de toename van het aantal huidproblemen is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende kennis van de dermatologie. Daarvoor heb ik de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialistes gevolgd, wat mij de handvaten heeft gegeven om mijn beroep nog beter te kunnen uitoefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Daardoor kan, indien nodig, de client tijdig worden doorverwezen naar de huisarts.

Wat voor mij erg belangrijk is dat u bij ons optimale vakkennis, exclusieve aandacht en zorg krijgt en met een tevreden gevoel weer naar huis gaat.”

Ik wil u graag een compleet advies te geven zowel op het gebied van huidverzorging van buitenaf als van voeding van binnenuit want pas als we zowel aan de buiten- als aan de binnenkant gaan werken bereiken we ons doel en is een mooie huid het resultaat.

Wij maken graag verder kennis met u in onze salon!