Rosacea / Couperose

Wat is Rosacea?

Rosacea oftewel Couperose genoemd is een huid waarin bloedvaatjes verwijd zijn en zichtbaar.Je ziet de bloedvaatjes in de huid liggen, waardoor de huid ook een rood/ roze verkleuring  krijgt. Het is meestal vooral zichtbaar in het midden van het gezicht, op de neus en de wangen. Soms kunnen er naast verwijding van de bloedvaatjes ook bultjes en puistjes zichtbaar zijn.

Rosacea is chronisch, waardoor u ook rekening zult moeten houden met uw levenswijze en voeding om te voorkomen dat het erger wordt.

Wij hebben meerdere mogelijkheden om rosacea te behandelen:

Laviesage

Ondersteuning van binnenuit van Laviesage is sterk aan te raden, de secure en defense zijn daarvoor het meest geschikt.

Ph formula 

Met de CR behandeling van Ph formula wordt dankzij krachtige anti-oxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid versterkt, dat is essentieel bij het behandelen van de gevoelige, roscacea huid.

DERMAPEN

Door behandelingen met de dermapen zorgen we voor versteviging van de vaatjes. Zeer mooie resultaten zijn hierdoor reeds bereikt

IPL behandeling

Bij de IPL behandeling met wit licht wordt het licht omgezet in warmte.
Door de warmte worden de bloedvaatjes gecoaguleert.
Deze behandeling wordt 1x per drie weken gedaan.
Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig.

Het mooiste resultaat heeft u dan ook wanneer u een  gezichtsbehandeling combineert met IPL behandelingen en de Laviesage supplementen en verzorgingsproducten thuis