PHformula

The art of skin resurfacing

Ph formula is het merk voor huidverjonging en het oplossen van complexe huidproblemen zoals acné, chronische roodheid en hyperpigmentatie. Omdat Ph formula het eerste farma-cosmetische merk is heeft het behandelingen met producten ontwikkeld op basis van een unieke combinatie van cosmeceutische en farmaceutische ingrediënten. Deze ingrediënten komen samen in een uniek resurfacing programma.

Daar waar klassieke peelings hoofdzakelijk vervelling en irritatie van de huid veroorzaken stimuleert geavanceerde skinresurfacing op een actieve manier de aanmaak van cellen in de dieper gelegen huidlagen waarbij vervelling en irritatie worden beperkt.

De PH formula resurfacings bevatten werkstoffen van farmaceutische kwaliteit, waarbij zuren, vitamines, anti oxidanten, ontstekingsremmers, aminozuren en sporenelementen zijn verwerkt in een gepatenteerd delivery system.

Dit deliverysystem  zorgt voor een gelijkmatige verdeling van actieve werkstoffen in de diepere huidlagen. Dit zorgt voor maximaal resultaat met minimale irritatie van het huidoppervlak.

Met PHformula bieden wij u uitstekende resultaten op huidverjonging en huidproblemen zoals acné, chronische roodheid en hyperpigmentatie.