Peelings

Waarom een peeling?
Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Peel kuur te ondergaan.

Onderstaande huidcondities kunnen wij prima behandelen met een peeling:I Peel You Profit

  • Huidveroudering
  • Zonschade
  • Pigmentatie
  • Rosacea
  • Acne
  • Dikke, grove huiden

Alle peelings worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij het beperken en voorkomen van huidveroudering en andere huidproblemen.
Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid.

Wat zijn peelings?
Bij een peeling wordt een dunne laag van de gezichtshuid verwijderd,
waardoor oneffenheden als rimpels, acne of littekens vervagen.
Een peeling stimuleert de levende huidcellen, waardoor het verouderingsproces vertraagt. Peelings staan voor revolutionaire resultaten en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces. Gegarandeerd resultaat.

Hoe werkt een Peeling behandeling?
Bij een peeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert.
De uitvoering van de peeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze.
Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de peeling.
Stap 3: Peeling
Stap 4: Huidverbeterende producten
Stap 5: Advies producten voor thuisgebruik

Welke peeling is het beste voor mijn huid?
Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van een lichte peeling die progressief resultaten boekt en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben.

Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Peelings zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen.

Doet een peeling pijn?
Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de peeling. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. Om dit te compenseren is het mogelijk door middel van een kleine ventilator lucht over uw gezicht te verspreiden, om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.