ME-Line

HEB JE LAST VAN PIGMENTVLEKKEN IN HET GEZICHT OF OP HET LICHAAM EN HEB JE AL VAN ALLES GEPROBEERD? DAN IS DE PIGMENT BEHANDELING MET ME-LINE DE OPLOSSING.
DIT PAKT PIGMENTVLEKKEN AAN DIE VEROORZAAKT ZIJN DOOR ZWANGERSCHAP, HORMONEN, KRABBEN AAN DE HUID, TRAUMA, HUIDVEROUDERING OF OVERMATIGE BLOOTSTELLING AAN ZON. DE NIEUWSTE INNOVATIE OP HET GEBIED VAN HYPERPIGMENTATIE

ME Line is een behandelmethode tegen pigmentvlekken, die in kuurvorm, drie behandelingen in ongeveer vier-zes maanden gegeven wordt, in combinatie met gebruik van ME- Line thuisproducten. Belangrijke werkstoffen zijn onder andere nonapetide-1, niacinamide (vitamine B3), tranexamic acid, phenylethyl resorcinol en retinal. Alle werkstoffen werken ook huidverjongend.

ME Line is geschikt voor alle huidtypen. In de productlijn en behandelingen wordt onderscheid gemaakt tussen de Caucasian skin (huidtype 1 t/m 3) en Ethnic skin (huidtype 4 t/m 6).

Hoe zien de ME-line-behandelingen eruit?

Behandeling 1 – Maskerbehandeling (start behandeling)
Reinigen, ontvetten en aanbrengen peelingmasker. Na 15 minuten brengen we plaatselijk op de pigmentvlekken het masker nogmaals aan om dit na 15 minuten te verwijderen. We verzorgen de huid met de Me-line moist en de BB-cream met SPF .
Start ME-line-behandeling thuis (dag 3)
Na de eerste behandeling, ga je thuis vanaf dag 3 aan de slag met de producten van ME-Line. Om het best mogelijke resultaat te kunnen garanderen, is het gedurende de behandeling niet toegestaan om andere producten te gebruiken.

Behandeling 2 Microneedlingbehandeling (4 weken na de eerste behandeling)
De huid wordt gereinigd. Aansluitend wordt er een serum aangebracht dat doormiddel van microneedling dieper in de huid wordt gebracht. Zo kan ook het dieper gelegen pigment worden aangepakt. De behandeling wordt afgesloten met de Me-line moist en de BBcreme met SPF.

Behandeling 3 – Maskerbehandeling (4 weken na de
microneedlingbehandeling )

Herhaling van behandeling 1 en aanschaf en gebruik pigmentmasker voor thuis.

Behandeling 4 – Extra microneedlingbehandeling indien nodig(4 weken na maskerbehandeling 3)

Wilt u meer weten over deze doeltreffende behandelingen, bel of mail

Tel. 030 604 44 06 of info@schoonheidssalonpaula.nl