Visagie

Er mooi uitzien, dat willen we toch allemaal?

Met de juiste make-up kunt u de mooie, sterke kanten van uw gezicht accentueren en de minder sterke kanten camoufleren en/of corrigeren.
Gun het uzelf er mooi uit te zien!

U kunt bij ons terecht voor een natuurlijke dag make-up, maar ook voor make-up voor een special gelegenheid, bijvoorbeeld voor een gala of een trouwdag.

Wij werken met het Italiaanse merk Karaja. Karaja staat er om bekend dat ze heel veel kleurpigment bevat in haar producten. Alle producten van Karaja zijn hypo allergeen en dierproef vrij. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het Amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaam paints.
karaja
Bruidsmake-up

Op deze belangrijke dag van uw leven, wilt u er natuurlijk op uw best uitzien.
Daar gaan wij samen met u voor zorgen.
Allereerst zorgen we voor een proefsessie, ongeveer 4 weken voor uw bruiloft. Uw wensen worden dan besproken, we houden uiteraard rekening met uw jurk, het bruidsboeket en evt het thema van de bruiloft. In deze proefsessie brengen we de make-up aan zoals het er op de bruiloft uit zal komen te zien.

Op de dag zelf komt u bij ons in de salon indien nodig verzorgen wij de make up ook thuis.
We weten dan al precies welke make-up we moeten gebruiken, zodat alles vlot zal verlopen.
De make-up die wij, bij u gebruiken, kunt u ook bij ons aanschaffen, zodat u bijvoorbeeld uw lippen en poeder gedurende de dag kunt bijwerken.

Workshops

Wilt u graag leren hoe u zelf gemakkelijk een mooie make-up kunt aanbrengen?
Wij verzorgen make-up workshops. In groepsverband, maar ook prive.
Neem contact met ons op.